perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tämä pieni kylä

Kysymys SIRQ:lle: Viisi paikkaa, jossa olet asunut?

Hetken jo luulin, että itse en saa viittä paikkaa kasaan, mutta niitähän oli enemmänkin!


1. Lapsena Ylistarossa komialla kirkolla. Itse asiassa kirkko näkyi ikkunasta, ja meiltä oli sinne vain muutama sata metriä. Joku on joskus sanonut, että on kotoisin komialta kirkolta, koska ei sitä paljo muualta viittisi ollakkaan. Nih!

2. Ylistaron Hanhikoskella. Olen ikuisesti kiitollinen porukoille, jotka päättivät muuttaa juuri Hanhikoskelle, eikä mihinkään muualle Ylistarossa. Menee kylmät väreet kun ajatteleekin, miten pienestä se oli kiinni! Mulle se oli just paras paikka viettää nuoruus ja teini-ikä. Parhaita kavereita ikinä, hauskoja heppuja, hyviä juttuja, ja superihania/kamalia hetkiä. Ensirakkautta, ja kaikkea mitä teinin elämään kuuluu.

3. Seinäjoen keskusta. Kimppakämpässä kaverin kanssa. Tästä ajasta on hyviä ja sellaisia lämpimiä muistoja. Jos mun elämässä joskus on ollut "sekavaa aikaa", niin se oli tämä aika. Ei ehkä siinä mielessä kun kuvittelisi, mutta vähän sellaista outoa. Hyvällä tavalla.

4. Lahti. Pari vuotta etsin siellä elämääni, mutta ei sitä sieltä kuitenkaan löytynyt. Lahti on ihan jees kaupunki, vaikka onhan sillä jotenkin vähän huono maine, kai. Ehkä vähän karu, mutta on siellä nättejäkin paikkoja. Aina välillä vieläkin tulee semmoinen Lahti-haikeus, ja sinne haluaisi vähän fiilistelemään.


5. Seinäjoen kasperi. Eli ghetosta ghettoon on siirrytty, eikä suinkaan aina köllötelty tälläisellä rauhallisella omakotitaloalueella.


Ei kommentteja: